Danmarks  Veteraner - Viborg & Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside

Kontaktpersoner

Fotoserier

Artikelarkiv

Tilbud

Historie

Link

Indmeldelse

Vedtægter m.m.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En mærkedag og epoke er slut

fredag d. 1. april 2005 - havde vort medlem og 10-års jubilar oberst Jens Chr. Lund, Skive, inviteret De Blå Baretter, Viborg Og Omegn, sammen med mange andre til afskedsparade, reception og en privat fest om aftenen i Skivehallen, Skive.

Dagen startede med veteransamling af nogle af de gamle soldater, kaffe og foredrag, herefter parade, hvor vi deltog med vores Dannebrog, FN og Natofane, der på værdig vis blev fremført af: Ejgild Tapdrup Andersen, Erik Klausen og Ingerlise Klaris.. Derefter var der reception, hvor flere hundrede gæster deltog og obersten modtog mange takketaler og gaver - ja gavebordet var ganske enkelt imponerende. Det hele skete med megen medieomtale og med kongelig deltagelse. Det var en historisk mærkedag og epoke der er slut, samtidig med, at obersten går på pension og tiltræder et nyt job som Socialdemokratisk folketingsmedlem.

Vi ønsker Jens Chr. Lund held og lykke i hans videre arbejde, samtidig med, at vi takker for et godt og konstruktivt samarbejde gennem mange år, mange år. 

 

 

 

 


 

Retur til startside

Danmarks Veteraner - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@danmarksveteraner.dk