Danmarks  Veteraner - Viborg & Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside

Kontaktpersoner

Fotoserier

Artikelarkiv

Tilbud

Historie

Link

Indmeldelse

Vedtægter m.m.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oberst Carl Engholm, Viborg, fik uventet besøg på sin 90 års fødselsdag


Sådan lød en af overskrifterne i Viborg Folkeblad, da lokalforeningen ved formanden overraskede æresmedlem oberst Carl Engholm, tidligere chef for de danske soldater, der var udkommanderet til at gøre tjeneste i Gaza i 1956.

Overraskelsen på dagen var en gave bestående af en snes af hans tidligere officerer, befalingsmænd og menige fra Gaza-hold 1, der helt efter forskrifterne var opstillet på græsplænen ved Golf Salonen i Viborg, hvor formanden afhentede fødselsdagsbarnet inde i festlokalet og fik styrken overdraget.

Det skete i strålende solskin og gensynet var rørende og bevæget, da obersten skridtede fronten af, inden han med klar stemme kommanderede styrken rør.

Styrken blev efterfølgende budt med til receptionen, hvilket var med til at sætte et stort punktum på en minde rig dag, hvor gensynets glæde var meget, meget stor.

Obersten har telefonisk efterfølgende bedt mig overbringe en stor tak til de af jer, som var med til at gøre hans 90-års fødselsdag til en overraskelsens dag, som han og familien og de øvrige deltagere vil mindes med stor glæde.

Jeg vil slutteligt på lokalforeningens vegne sige tak til de Gaza hold-1 veteraner, som meget positivt og fysisk kunne  bakke om ideen, selvom I kom fra alle egne i landet. Tak skal I have og på gensyn…                             

 /PEE

 

 

 

Retur til startside

Danmarks Veteraner - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@danmarksveteraner.dk