Danmarks  Veteraner - Viborg & Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside

Kontaktpersoner

Fotoserier

Artikelarkiv

Tilbud

Historie

Link

Indmeldelse

Vedtægter m.m.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hærvejsmarch 2005

Den sidste weekend i juni blev der traditionen tro afviklet hærvejsmarch i Viborg. Det har også i adskillige år været en tradition, at Viborg og Omegn har salgsbod begge dage. De første marchdeltagere kommer allerede ved sekstiden, så vækkeurene blev stillet til at ringe ufatteligt tidligt.

Lørdag var rastepladsen på en lille mark ved Blomstergården. Alle mødte til tiden, vejret var dejligt og vi var selvfølgelig klar da de første deltagere kom. I år kom alle ruter forbi, så det var en travl formiddag med god omsætning. Igen i år kom jazzorkesteret "3 på spil" forbi og underholdt både os og marchdeltagerne. Over middag pakkede vi sammen og flyttede til Den Gamle Papfabrik i Bruunshåb, hvor vi sad og nød det gode vejr indtil traileren med materiellet dukkede op, hvorefter vores nye salgstelt hurtigt blev sat op og vi kunne tage hjem og nyde det gode vejr.

Søndag morgen mødte alle friske op og vi var klar da de første kom forbi. Der var ikke så travlt som dagen før. Der var åbenbart en del der var faldet fra på grund af dårlige fødder eller måske alkoholindtagelsen i løbet af aftenen og natten. Omkring middagstid pakkede vi sammen og kunne igen se tilbage på en god Hærvejsmarch.

Link til Blomstergaardenvedviborg.dk

Link til Papmuseum.dk

 

 

 

Retur til startside

Danmarks Veteraner - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@danmarksveteraner.dk