Danmarks  Veteraner - Viborg & Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside

Kontaktpersoner

Fotoserier

Artikelarkiv

Tilbud

Historie

Link

Indmeldelse

Vedtægter m.m.

Lokaler

Mindesten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vil du bidrage til en bedre verden ? Vi har brug for din hjælp

På fredag den 9. september kl. 07-09 udleverer det lokale FN-forbund og frivillige igen Verdens Bedste Nyheder på en række lokaliteter rundt om i Viborg.

Her er et godt tilbud, som ingen kan sige nej til!

Ialt 10 steder er vi nu oppe på: stationen, gågaden, rådhuset, Via, Asmildkloster Landbrugsskole, Mercantec, Midtbyens Gymnasium, Viborg Private Realskole, Viborg Gymnasium og HF og Viborg Katedralskole.

I dag mandag er der flagdag og fejring af vore udsendte til verdens brændpunkter. Samtidig har vi igen en krig i Ukraine, som er frygtelig for den ukrainske befolkning. Krigen påvirker mange andre, også danskerne. Derfor er årets tema "fred", for der er ingen udvikling uden fred, og ingen fred uden udvikling. Vi går derfor tæt på Verdensmål nr. 16 som netop omhandler fred, retfærdighed og stærke institutioner.  

Det kan se sort ud - men der er også mange lyspunkter, som understreger, at en fælles indsats for en bedre verden faktisk nytter. Halvdelen af verdens mineplagede lande er således nu fri for landminer. 80 % af alle atomvåben er blevet skrottet siden 1986. Veteranerne har bidraget til fred og bedre vilkår i utallige fredsstøttende missioner. Og meget mere.... 

Vil du bidrage på fredag? Så meld gerne til mig snarest - telefon/SMS 25546405 eller kumos@viborg.dk. Vi mødes på Rådhuspladsen i Viborg kl. 06.30 til en hyggelig kop kaffe og information, udlevering af T-shirts og materialer.

 

VEL MØDT.


 

 
Danmarks Veteraner - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@danmarksveteraner.dk