Danmarks  Veteraner - Viborg & Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside

Kontaktpersoner

Fotoserier

Artikelarkiv

Tilbud

Historie

Link

Indmeldelse

Vedtægter m.m.

Lokaler

Mindesten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mindedag afholdt i Mindelunden

Onsdag den 22. december afholdt Danmarks Veteraner, Viborg og Omegn, et arrangement ved Mindestenen ved Rindsholm Kro, sammen med Foreningen til bevarelse af Mindelunden.

Formanden for bevarelse af Mindelunden, Jens Søndergaard, bød velkommen, hvorefter formanden for Viborg og Omegn Erik Klausen lagde en krans, og udtalte et Æret være Deres Minde. Dagen er tilegnet dem som har mistet livet under udsendelse i fredens tjeneste.Der var mødt 23 personer til arrangementet. Efter kransen var lagt, fortalte kromanden Frode, om en af PMVerne og dens renovering, derefter sang vi sidste vers af Altid Frejdig, hvorefter der blev slået 3 slag på klokken og vi rykkede ind på kroen.Veteranstøtten ydede økonomisk støtte til arrangementet, så vi kunne nyde en gang varm suppe, med efterfølgende kaffe og kringle, begge dele blev nydt med stort velbehag, stor tak til Veteranstøtten.

I mellem suppen og kaffen blev der overrakt 3 FN 75 års mindemedaljer, medaljerne blev overrakt af Carl Åkerlund til Kurt Mosgaard, Jens Søndergaard og Ejgild T. Andersen.

Pbv.
Erik Klausen

 

Se billedserie
 

 

 

 
Danmarks Veteraner - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@danmarksveteraner.dk