Danmarks  Veteraner - Viborg & Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside

Kontaktpersoner

Fotoserier

Artikelarkiv

Tilbud

Historie

Link

Indmeldelse

Vedtægter m.m.

Lokaler

Mindesten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FN-dagen markeret i Mindelunden

FN-dagen den 24. oktober blev fejret i Mindelunden ved Rindsholm Kro.

Der var tilmeldt 69 personer til arrangementet, som begyndte kl. 11.00 med formanden bød velkommen, derefter blev der lagt 2 kranse ved Mindestenen, en fra lokalforening Viborg & Omegn, og en fra lokalforening Midtjylland.

Efter kranselægningen blev der overrakt medaljer af oberst Kurt Mosgaard, 2 børnemedaljer til Elvin og Noor, Balkan mindemedalje til Steen og Martin, og der blev sluttet af med en Fredsprismedalje til Morten.

Oberst Kurt Mosgaard holdt en tale om FN, en organisation som han kender godt, da han har deltaget i flere missioner. Der blev også fortalt, at flere end 3000 personer har mistet livet i FN missioner gennem de 76 år som FN har eksisteret, og der blev sluttet af med: ”Du skal ikke spørge om hvad FN kan gøre for dig, men hvad du kan gøre for FN”.

Traditionen tro sluttede vi af med sidste vers af Altid frejdig, hvorefter kromanden Frode slog 3 slag på klokken, og vi rykkede ind på kroen til en dejlig middag, med kammeratlig samvær, og snakken gik lystigt de næste timer.

P.b.v.
Erik Klausen.

Se fotoserie fra FN-dagen

 

 
Danmarks Veteraner - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@danmarksveteraner.dk