Danmarks  Veteraner - Viborg & Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside

Kontaktpersoner

Fotoserier

Artikelarkiv

Tilbud

Historie

Link

Indmeldelse

Vedtægter m.m.

Lokaler

Mindesten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sommerudflugt 2019

Danmarks Veteraner Viborg og Omegn havde deres sommerudflugt den 8. juni 2019.

Vi startede fra Viborg kl. 08.00 med 28 voksne og Laurits som passagerer i bussen, efter en halv times kørsel var der en pause, hvor vi fik en kop kaffe og et stykke wienerbrød samt en lille skarp.

Ved ankomsten til Lille Vildmose, startede vi i center bygningen, hvor der var udstillet en masse effekter, bl. a, var der skærme som var tilsluttet kameraer ude i området, hvor man selv kunne panorerer og zoome, hvis man så noget som var interessant, der var også et kamera i tårn falkens rede, så man kunne se hvordan
ungerne blev fodret.

Efter frokost kom vores guide, som gav os en rundvisning i området, turen tog ca. 2 timer i bussen, med ophold undervejs hvor vi gik ture ud i mosen på planke stier, vi så desværre ingen elge, men vi så krondyr, traner og en kærhøg, en rigtig god tur med en fantastisk dygtig guide, vi sluttede med kaffe og kringle i cafeteriet.

Så gik turen mod Hadsund, men da vi havde tid nok kørte vi over Øster Hurup, Helberskov til Als Odde, hvorfra vi kørte til Hadsund Færge kro, hvor vi fik en rigtig god middag, vi var tilbage i Viborg ca. 20.30.

P.b.v.
Erik
 

Danmarks Veteraner - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@danmarksveteraner.dk